PURCHASED ON BEHALF! Retail investment in the center of Veenendaal

CMC Vastgoedbeleggingen heeft -namens een particuliere belegger- bemiddeld bij de aankoop van het woon-/winkelpand in het centrum van Veenendaal, aan de Hoofdstraat 110. Gelegen op een goede hoeklocatie Hoogstraat/Hoofdstraat, recht tegenover de entree van winkelcentrum Scheepjeshof.

Regel het direct

Kees van Essen - CMC Vastgoedbeleggingen

Bel  0318 - 501 000  of  030 - 307 90 50

Stuur een e-mail

Reactie binnen 1 werkdag

Hoofdstraat%20102%20Veenendaal.png

Over de huurder
Huurder exploiteert een keten van 15 schoenenwinkels, die een uitgebreid assortiment damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen voeren. U kunt hier terecht voor laarzen, pumps, geklede schoenen en tassen. Het assortiment bestaat uit gerenommeerde merken zoals Ara, Esprit, Clarks, Tamaris en Ecco.

Over het centrum van Veenendaal
Ontdek Veenendaal, het geheim van Midden-Nederland waar je heerlijk kunt winkelen. In het centrum vind je een uitgebreid aanbod aan winkels, van lokale ondernemers tot grote winkelketens. Regelmatig openen er leuke nieuwe winkels hun deuren in Veenendaal. En natuurlijk met gezellige horeca voor een goede kop koffie of lekkere lunch. Naast het Centrum met de overdekte winkelpassage Corridor en de Scheepjeshof zijn er diverse winkelcentra in de wijken. Ook de woonboulevard en het woonthemacentrum van Veenendaal zijn bijzonder populaire winkellocaties.

Ook kopen of verkopen?
Bent u op zoek naar een vastgoedbelegging of wilt u een vastgoedbelegging verkopen? Kijk voor meer informatie op www.cmcvastgoedbeleggingen.nl of neem vrijblijvend contact op met CMC via 0318-501000.

  • Extensive experience in the real estate world
  • Knowledge of private and institutional investors and pension funds
  • Specialist in the purchase and sale of investment properties in The Netherlands