Ons team van specialisten

CMC Vastgoedbeleggingen is een actieve beleggingsmakelaardij met volledige focus op het tot stand brengen aan- en verkooptransacties van verhuurde bedrijfspanden, kantoorpanden, winkelpanden, woningportefeuilles en woon-zorgcomplexen.

Wij hebben inmiddels een aantoonbaar trackrecord van beleggingsdeals, een goede reputatie en een groot landelijk netwerk in het vastgoed.

Onze beleggingsmakelaars zijn ervaren en toegankelijke professionals. Door een deskundige en integere bedrijfsvoering bent u er zeker van dat uw vastgoed op de juiste wijze op de markt wordt aangeboden, dan wel op de juiste wijze voor u wordt aangekocht. 

Regel het direct

Kees van Essen - CMC Vastgoedbeleggingen

Bel  0318 - 501 000  of  030 - 307 90 50

Stuur een e-mail

Reactie binnen 1 werkdag

W.C. (Kees) van Essen MRICS RM

Partner

06-53 85 47 47
kees@cmc.nl

C.J. (Rien) Bouman

Partner

06-45 84 60 53
rien@cmc.nl

 

 

Kees:

'De vastgoedmarkt en de daarbij behorende dienstverlening heeft de laatste jaren diverse veranderingen ondergaan. De markt is vanwege meerdere oorzaken turbulent, veel transparanter en vraagt om adviseurs met de juiste kennis en kwaliteiten die daarnaast ook het vertrouwen waard zijn. Zelf ben ik sinds 1988 actief in het vastgoed en inmiddels 30 jaar als ondernemer in makelaardij en vastgoedbeleggingen. Enkele solide bedrijven met succes opgebouwd op basis van vertrouwen, kennis en dynamisch ondernemerschap. In deze periode natuurlijk de nodige ervaring opgedaan, een groot netwerk alsmede een solide en integere reputatie opgebouwd. Dit alles zorgt ervoor dat je als makelaar in vastgoedbeleggingen uitstekend kan excelleren voor professionele (inter)-nationale partijen in vastgoedbeleggingen.'

Rien:

'Een goede makelaar is integer, heeft een proactieve houding en up-to-date kennis van de steeds veranderende vastgoedmarkt! Op deze wijze helpen wij onze relaties bij allerlei aspecten op het gebied van commercieel vastgoed. Ik heb ruim 12 jaar werkervaring als allround vastgoedadviseur en heb bij diverse organisaties veel mogen leren. Sinds 2013 zijn we begonnen met CMC Bedrijfsmakelaars en sinds 2016 met CMC Vastgoedbeleggingen, beiden onderdeel van de CMC Groep. Dankbaar en trots zijn we op het vertrouwen dat we de afgelopen jaren van veel opdrachtgevers hebben gekregen. Inzet betekent transacties, dus niet afwachten. Vol vertrouwen kijken we naar de toekomst… Graag tot ziens bij CMC!'

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Neem contact op

  • Ruime ervaring in de vastgoedwereld
  • Kennis van particuliere en institutionele beleggers en pensioenfondsen
  • Specialist in aan- en verkoop van beleggingspanden in Nederland