CMC doet grote kantorendeal van ruim 5.000 m² in Veenendaal!

CMC Vastgoedbeleggingen verkoopt een tweetal kantoorgebouwen langs de A12 in Veenendaal. De kantoren maken onderdeel uit van het project Diamant Kantoren op het enige kantorenpark van Veenendaal ‘De Vendel‘. Het prominent gelegen project bestaat uit drie kantoorgebouwen, waarvan de twee buitenste gebouwen vijf bouwlagen hoog zijn en het middelste gebouw uit negen bouwlagen bestaat. Het betreft de twee buitenste gebouwen, kantoorgebouw ‘Diamant 1‘ en ‘Diamant 3‘.

Regel het direct

Kees van Essen - CMC Vastgoedbeleggingen

Bel  0318 - 501 000  of  030 - 307 90 50

Stuur een e-mail

Reactie binnen 1 werkdag

De%20Vendel%20Veenendaal%20Diamant%201%20Diamant%203_1.jpg

Kantorenpark "De Vendel" is uitstekend bereikbaar met eigen vervoer. Eén van de drukste en belangrijkste verkeersaders in Nederland, de Rijksweg A12 (Den Haag-Utrecht-Arnhem) is door de directe nabijheid van de op- en afritten binnen vijf minuten te bereiken. Met het openbaar vervoer is het kantorenpark tevens uitstekend te bereiken. Daar Veenendaal drie NS-stations heeft is hierdoor een goede regionale verbinding en ook snelle reismogelijkheden naar Arnhem en Utrecht mogelijk.

De verkoper is Cromwell Property Groep uit Amsterdam. Koper is J&F Vastgoed, een particuliere belegger.

Bent u op zoek naar een vastgoedbelegging of wilt u een vastgoedbelegging verkopen? Op zoek naar een vastgoedbelegging? Bel met CMC via 0318-501000 en vraag naar Kees van Essen of Rien Bouman.

  • Ruime ervaring in de vastgoedwereld
  • Kennis van particuliere en institutionele beleggers en pensioenfondsen
  • Specialist in aan- en verkoop van beleggingspanden in Nederland