CMC verkoopt nieuw te bouwen appartementencomplex namens Frank van Woerden Vastgoed B.V.

Het betreffen 36 nieuw te bouwen appartementen in Veenendaal. De appartementen liggen in het Stationskwartier, een moderne woonwijk van Veenendaal. De appartementen worden verwarmd via een duurzaam warmtenet. Dus geen warmtepomp in de appartementen of op het dak. Elk appartement heeft een vaste plek in de fietsenstalling en er is voldoende parkeerruimte aanwezig in de stallingsgarage en in de nabije omgeving. Binnenkort wordt gestart met de bouw van dit unieke gebouw. Door het speelse ontwerp heeft elk type haar eigen charmes. Qua indeling van de appartementen zijn er verschillende mogelijkheden.

Regel het direct

Kees van Essen - CMC Vastgoedbeleggingen

Bel  0318 - 501 000  of  030 - 307 90 50

Stuur een e-mail

Reactie binnen 1 werkdag

 Stationskwartier Veenendaal

Project Stationskwartier is ideaal gelegen. Alle voorzieningen zijn in de buurt. Zoals het centrum, gezondheidscentrum, station, supermarkt, restaurants en sportschool. En ook het natuurgebied ‘Kwintelooijen’ is op fietsafstand. Door de ligging is geheel Veenendaal per fiets snel te bereiken. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid en openbaar vervoer vrijwel voor de deur. Er is een directe treinverbinding naar station Utrecht-Centraal. Kortom optimale bereikbaarheid per trein, fiets, bus of auto.

CMC trad op namens Frank van Woerden Vastgoed en verkocht dit appartementencomplex aan De Hoge Dennen Vastgoed.

De Hoge Dennen Vastgoed maakt onderdeel uit van De Hoge Dennen, de beleggings- en investeringsmaatschappij van de familie De Rijcke. De ondernemersfamilie startte haar investeringsactiviteiten in 2002 na de verkoop van haar internationale detailhandelsactiviteiten, waaronder de drogisterijketen Kruidvat, de parfumeriezaken ICI Paris XL en het supermarktconcern Groenwoudt. Momenteel werken 22 gedreven professionals op het kantoor van De Hoge Dennen in Laren.

Weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem direct contact op

  • Ruime ervaring in de vastgoedwereld
  • Kennis van particuliere en institutionele beleggers en pensioenfondsen
  • Specialist in aan- en verkoop van beleggingspanden in Nederland